Gratis

OMG Online

OMG

Beskrivelse

Kan man gradbøje katastrofer?

En krig er en katastrofe… men det kan en bums i panden jo også være. At pisse i bukserne er altid en katastrofe. Særligt, hvis du kun ejer et par bukser.

Kærlighed er fantastisk, men kan også ende som en katastrofe, fordi der er så meget på spil. Så meget at miste.

I en tid fyldt med katastrofer ude i verden: terror, flygtningestrømme og  oversvømmelser, kan de små og store katastrofer i vores liv godt blive glemt - men de er der hele tiden!

OMG er en online teateroplevelse. Filmet på Aarhus Teater i 2018 og gjort tilgængelig online i forbindelse med Corona-nedlukningen i foråret 2021. 

Formål

Corona har gjort live-teater umuligt her i starten af 2021. Det er vi, naturligvis, kede af og vi hører også, fra mange af de kunder, landet over, hos hvem vi normalt spiller, at de savner teater.

Ikke mindst folkeskolens overbygning er hensat til online-undervisning og her kan teater være en svær størrelse at passe ind. 

Derfor har vi fundet en optagelse af forestillingen OMG (2018) fra Aarhus Teater og tunet på den, så den er så webvenlig som mulig. 

Det er, naturligvis, ikke den ægte teateroplevelse, men vi håber at den kan bruges i undervisnings- eller skolesammenhæng indtil vi kan komme ud og spille vores forestillinger igen.

Så længe landet, skoler og kulturinstitutioner, er lukket ned, er det gratis at benytte sig af OMG Online - men send info [at] opgang2 [dot] dk (subject: OMG%20Online) (os gerne en mail) eller besked, hvis I har brugt den i skolesammenhæng. 

Tilmelding

Forestillingen er tilgænglig på www.opgang2.dk/onlineteater - ingen tilmeldingen nødvendig