Gratis

The Ocean Race læringsprogram

Beskrivelse

Foto: James Blake

The Ocean Race er et episk eventyr, hvor verdens bedste sejlsportshold sejler om kap jorden rundt udelukkende ved vindens kraft. Havet er kapsejladsens racerbane, og sejlerne er førstehåndsvidner til, hvordan havets tilstand forværes. Der er ikke bare mindre dyreliv i havet, det engang uberørte hav er nu fyldt med plastik.

Vi synes, det er vigtigt, at børn forstår, hvorfor et sundt hav betyder noget for alt liv på jorden. Vores særlige indsigt i den marine verden giver os et spændende udgangspunkt for vores undervisningsprogrammer, og gør det muligt for os at vise yngre generationer, hvorfor vores hav er så fantastisk. Vi sætter fokus på udfordringer, som fx plastik, og løsninger og giver børnene mulighed for at foretage handlinger, der hjælper med at beskytte vores have.

The Ocean Races engagerende undervisningsforløb er velegnede til skoler, hjemmeundervisning, foreninger og ungdomsklubber samt sejlklubber.

Materialet udbydes i forbindelse med, at Aarhus fra 29. maj - 8. juni 2023 som den første danske by nogensinde er vært for The Ocean Race. #theoceanraceaarhus

Mulighed for virtuelt sejlerbesøg
Udfyld nedenstående formular, del dit arbejde og få en chance for at få et virtuelt besøg i din klasse med en af sejlerne fra The Ocean Race!

Formularen har til formål at indsamle viden om udbyttet af The Ocean Races undervisningsprogram og støtte akademisk forskning om uformelle uddannelsesplatforme, viden om havet og vores forhold til havet.

Det tager cirka 10-15 minutter at besvare spørgsmålene. Alle oplysninger har udelukkende til formål at bidrage til forskning og gives ikke til nogen tredjepart. Alle data i forbindelse med undersøgelsen vil være anonyme, medmindre du specifikt har givet samtykke til, at dit navn må bruges.

Udfyld formularen her

Formål

At sætte fokus på udfordringer, som fx plastik, og løsninger og give børnene mulighed for at foretage handlinger, der hjælper med at beskytte vores have.

The Ocean Races materialer understøtter FN's 17 Verdensmål (SDG'er), der er en plan og ambition for hele verdens udvikling frem til 2030. Programmerne stemmer overens med flere af målene: Verdensmål 4 Kvalitetsuddannelse, Verdensmål 11 Bæredygtige byer og lokalsamfund, Verdensmål 13 Klimaindsats og Verdensmål 14 Livet i havet.

Sted
The Ocean Race Aarhus 2023
Havnepladsen
8000 Aarhus C