Matta Matta 2.0 - danseforløb til indskoling

Beskrivelse

Børnekulturhuset præsenterer sammen med Dansehallerne og KORA (tidl. Dans for Børn) dansekompagniet 'Dansstationens' forestilling og danselaboratorium 'Matta Matta 2.0'.

VI TILBYDER:
Danseforløb til indskoling. Hvert forløb består af et laboratorium, hvor børnene danser sammen med dansere fra dansekompagniet, samt en kort forestillingsdel, som også kan være del af laboratoriet. Varighed pr. forløb er 90 minutter, hvor 50 børn kan deltage.
Skolen booker op til to danseforløb på én dag, sådan at 2 x 50 børn kan få en helt speciel danseoplevelse.

FORESTILLING & LABORATORIUM
Matta Matta 2.0 er en interaktiv, legende forestilling i gymnastikmåtternes land. Som aktivt publikum får man mulighed for at hoppe og lande, falde og stå op igen. Forestillingen har elementer af både dans og sport og er på én gang kantet og blød. Sammen med de tre dansere er publikum på første række i en udforskning af fysikalitet på store og små måtter. 'Matta' betyder 'måtte' på svensk - og der vil være dansere, som taler både svensk og dansk med i forløbet.

Aktiviteter

Eleverne skal møde omklædte i træningstøj.

Formål

En praktisk danseworkshop, bestående af en eksperimenterende laboratoriedel, hvor eleverne bliver inviteret ind i performernes univers for at lege med forestillingens elementer.

Sted

På jeres egen skole

Undervisningsmateriale

Hent invitationen til print (PDF) her:

Tilmelding

Tilmelding ved Børnekulturhuset på telefon 41 85 66 69

Tlf.nr. 41856669