Workshoppen formidles af underviser fra Nordic Food College og elever på Culinary.
Denne workshop foregår ved det opsatte telt med bålfade (vi deler plads med Fiskeriskolen)
Vi vil oplyse om det bæredygtige korn, hvilke typer der er samt hvilke, vi med fordel kunne benytte mere og dermed opnå flere kostfibre.
Eleverne skal se 2 forskellige korntyper, vi selv har dyrket og høstet på Nordic Food College. Herefter studerer vi de forskellige formalingsgrader.
Opgaven for eleverne består i selv at vælge den korntype, de vil arbejde med. Kornet skal da males af eleven selv, under vejledning og hjælp fra Nordic Food College.
Efter eleven har malet sit korn, skal der bages fladbrød med havsalt og tang over bål.
Det færdige brød kan nydes i vores område.
Kontaktpersoner:
Heidi Bech Rønn
Uddannelses konsulent
Fiskeriskolen
Hbr [at] eucnordvest [dot] dk
Tlf.: 92721892
El.
Mette Skydt Jensen
Uddannelsesleder
Nordic Food College
msj [at] eucnordvest [dot] dk
Tlf.: 30106576
Kigge på hjemmesiden for Nordic Food College.
Hvilke uddannelser kan man uddanne sig til på skolen? – er der mulighed for at bo på skolen mens man er i uddannelsen?
Bruger man købte eller hjemmedyrkede råvarer i undervisningen (hvad tror I?)?
Hjemmeside: Nordic Food College EUC Nordvest
At børnene får råvarerne i hånden, ser det, mærker det og kan dufte det.
At de får en forståelse for vores råvarer fra landbruget og uddannelse.
Der vil være elever fra Nordic Food College der hjælper i undervisningen. Der er derfor rig mulighed for en dialog – elev til elev.
Foregår på Sustainability Island (Pier 2) under The Ocean Race Stopover Aarhus 2023.