Online

Gratis online forestillinger fra C:NTACT

Online forestillinger fra C:NTACT

Beskrivelse

C:NTACT laver endnu en gang online forestillinger som et ganske gratis undervisningstilbud. Sådan kan lærere få hjælp til at forberede noget nyt og anderledes undervisning, og eleverne kan nyde godt af den i disse usikre tider. Se forestillingerne: 

"HAD VED FØRSTE KLIK"

"EKSTREMT DEMOKRATISK"

"DET' MIT LIV - ELLER ER DET?"

Alle tre forestillinger har i de sidste tre sæsoner været gæstespil på Aarhus Teater. Forestillingerne ses via YouTube, så der er både mulighed for at se det i fællesskab i eksempelvis et klasselokale, eller for at se det hjemmefra hver for sig. Der er udviklet undervisningsmateriale til alle tre forestillinger. Forestillingerne spiller på udvalgte dage i perioden 27. januar - 2. marts 2021. 

Book dine billetter via C:NTACTS hjemmeside. Af hensyn til statistik og afrapportering, bedes du bestille billetter til det antal elever, du forventer vil se med – privatpersoner er naturligvis også velkomne til at booke. 

Om forestillingerne

"HAD VED FØRSTE KLIK"
Showet er udviklet som en del af et større projekt, som har til formål at gøre dine elever opmærksom på at internettet er en del af virkeligheden, og at handlinger og ytringer på nettet har virkelige konsekvenser! Med humor og uden frygt for at træde nogen en smule over tæerne, går Martin Nørgaard hårdt til det absurde og hykleriske i internetkulturen, men i øjenhøjde med publikum og uden for meget pædagogik.
Spiller udvalgte datoer 27. januar - 2. marts 2021 kl. 10:00 - 10:30. Læs mere om forestillingen, hent undervisningsmateriale og book billetter på C:NTACTs hjemmeside her.

"EKSTREM DEMOKRATISK"
Ekstremt Demokratisk er personlige fortællinger fra en række mennesker, der har været en del af radikale og ekstreme miljøer, men fandt vejene ud igen. Hvis I er en uddannelsesinstitution, anbefaler vi, at I som opfølgende arbejde gør brug af vores gratis online dialogværktøj, der giver jer mulighed for at tage emnet videre med jeres elever i klasselokalet, som I finder HER, med en tilhørende lærervejledning.
Spiller d. 27. januar, 3. februar og 10. februar kl. 10:00 - 11:00.  Læs mere om forestillingen, hent undervisningsmateriale og book billetter på C:NTACTs hjemmeside her.

"DET' MIT LIV - ELLER ER DET?"
Social kontrol og æresrelaterede konflikter bliver diskuteret heftigt af politikerne og i medierne. Men hvad betyder social kontrol egentlig i virkeligheden? I DET’ MIT LIV – ELLER ER DET? bliver negativ social kontrol diskuteret – hvordan den opstår og hvordan vi gør noget ved det?
Spiller d. 28. januar, 4. februar og 11. februar 2021 kl. 10:00 - 11:00. Læs mere om forestillingen, hent undervisningsmateriale og book billetter på C:NTACTs hjemmeside her.

Forberedelse

Du kan finde C:NTACTs forskellige undervisningsmaterialer på C:NTACTs hjemmeside her

Formål

Eleverne får mulighed for at diskutere aktuelle og etiske dilemmaer og problemstillinger med udgangspunkt i teater med ægte menneskers fortællinger.  

Sted
Aarhus Teater
Teatergaden
8000 Aarhus C

Forestillingerne foregår online via C:NTACTs youtubekanal.