FARVEL

Beskrivelse

En sansevandring på Nordre Kirkegård

FARVEL er en sansevandring på kirkegården der blander lydvandring og performance. Publikum inviteres på en godt en time lang vandring ind i en undersøgelse af, hvordan vi siger farvel. Undervejs vil der være en lille koncert – og til slut bydes man på en gravøl!

”Jeg er taknemmelig for livet, men jeg ønsker ikke at være udødelig.”

– Emily Levine 1922-2019

Ved indgangen til kirkegården får man udleveret hovedtelefoner og bliver ledt gennem kirkegårdens område af de to kvindelige performere. Den sanselige lyd i hovedtelefonerne blander sig med kirkegårdens fysiske og visuelle omgivelse.

På vej mod begravelsen
I denne parallelle kirkegårds-virkelighed bevæger gruppen sig langsomt af sted gennem kirkegården, gennem livet på vej til deres egen begravelse.

Oplevelsen er en iscenesat lydvandring der blander interviews af børn og ældre, samt fagpersoner der arbejder med og omkring danske begravelsesritualer, og lydkompositioner skabt af kirkegårdens rum.

FARVEL er samtidig en interaktiv vandring, der sanseligt præsenterer publikum for en bearbejdning af og refleksion over afsked.

NB!
- Forestillingen foregår udendørs på Nordre Kirkegård, Kirkegårdsvej 26, 8000 Aarhus C
- Medbring tøj der passer til vejret og undgå store tasker. 
- Forestillingen er ikke egnet for gangbesværede.
- Maks. antal publikummer er 30, og gældende Covid-19 restriktioner overholdes.

Formål

Som publikum hos Teater Katapult er man i dén grad i stue med det der sker på scenen – og med de forestillinger, vi præsenterer, er der stor chance for at sparke debatter i gang og at vække eftertanke hos både studerende og undervisere. Som Teater Katapults slaglinje lyder: Slå autopiloten fra!

Teater Katapult præsenterer samfundsrelevante og tankevækkende teaterforestillinger – både egne produktioner og andre danske og internationale gæstespil – altid med fortællingen, nærheden og ægtheden som omdrejningspunkt. Med et besøg hos Teater Katapult lagt ind i undervisningen kan I sammen med os være med til at behandle tematikker fra den verden, der omgiver os.

Sted
Nordre Kirkegård
kirkegårdsvej 26
8000 Aarhus C
Tilmelding
Tilmelding
Tlf.nr. 86 20 26 99
Tilmeldingsfrist
17.09.2021