En ræv bag øret

Beskrivelse

’En ræv bag øret’ er en workshop for finurlige, legende og nysgerrige børn i Aarhus. Børnekulturhuset har lavet aftale med tre kunstnere, der alle har stor erfaring med at inddrage børn i den kreative proces og sammen med dem få frembragt skønne kunstværker.

Det synes vi, at børnene i Aarhus skal nyde godt af. Derfor tilbyder vi:
15 timers workshop med en af kunstnerne sammen med børnene ud på jeres skole/institution inkl. en evt. fremvisning eller fernisering.

Kunstnere:

  • Anne Katrine Graah Rasmussen
  • Henrik Jul Ebbesen
  • Ginette Wien
Aktiviteter

Tre af de 15 timer kan efter ønske konverteres til workshop for lærere og/eller pædagoger.

Forberedelse

Yderligere tre timer afsættes til planlægning og opfølgning f.eks. formøder og ophængning af værker eller dokumentation fra kunstnerens side.

Efterbehandling

Eventuel fernisering/fremvisning

Formål

'En ræv bag øret' fremmer børns møde med kunsten og den kunstneriske proces. Gennem et personligt møde med en professionel kunstner ude på den enkelte skole eller institution udvikles forståelsen for forskellige kunstneriske udtryksformer og kunstens evne til at udtrykke følelser og holdninger. I mødet med kunstneren gives mulighed for at fordybe sig i den kunstneriske proces. Projektet vægter, at børnene og de unge selv får erfaring med og indsigt i æstetiske arbejdsprocesser og metoder.

Sted

Forløbet foregår ude hos jer.

Inspirationsmateriale

Download beskrivelsen af En ræv bag øret (PDF) her:

Tilmelding

Du skal kontakte den kunstner, som du ønsker at samarbejde med. Kontaktoplysningerne finder du i beskrivelsen, som kan downloades under 'Inspirationsmateriale'