DET DER DRIKKER

Beskrivelse

Hardcore humoristisk take på misbrug

”Jeg ankommer to timer for sent til en havefest. Det er sikkert også bare en dødssyg fest, hvor der sker ikke en skid, og hvor der sidder sløje tøsebørn ud over det hele og sipper Lambrusco og siger ligegyldigheder sammen med deres veganske hipstermænd, der drikker økologiske specialøl og smiler bløde smil ud over det hele. Fuck det, den fest skal jeg fandeme nok få rykket op i gear!”

DET DER DRIKKER går uden berøringsangst lige i kødet på temaet alkoholisme. Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver vi taget med bagom beruselsen.

Gakket og hjertegribende
Manden på scenen rejser med publikum igennem misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande - fra det nervepirrende, smertebelagte, standup-gakkede til det fortabte, hjælpeløse og hjertegribende. Alt er på spil for vores karakter på scenen.  

DET DER DRIKKER handler om at være fanget i misbrug og selvdestruktion, men også om at prøve at finde en vej ud af misbruget og frem til en ny måde at leve på.

Fiktiv men personligt inspireret
”Det almindelige, ædru hverdagsliv, som mange jo holder af, føltes for mig som en kontinuerlig kælkeulykke, hvor man i bar røv glider ned af Holmenkollen beklædt med sandpapir”

Sort/Hvid og Teater Momentum præsenterer med DET DER DRIKKER – en hårdtslående, vildtvoksende og hardcore humoristisk monolog.

DET DER DRIKKER er en fiktiv men personligt inspireret monolog af og med Olaf Højgaard, instrueret af Christian Lollike.

Formål

Som publikum hos Teater Katapult er man i dén grad i stue med det der sker på scenen – og med de forestillinger, vi præsenterer, er der stor chance for at sparke debatter i gang og at vække eftertanke hos både studerende og undervisere. Som Teater Katapults slaglinje lyder: Slå autopiloten fra!

Teater Katapult præsenterer samfundsrelevante og tankevækkende teaterforestillinger – både egne produktioner og andre danske og internationale gæstespil – altid med fortællingen, nærheden og ægtheden som omdrejningspunkt. Med et besøg hos Teater Katapult lagt ind i undervisningen kan I sammen med os være med til at behandle tematikker fra den verden, der omgiver os.

 

Sted
Teater Katapult
Skovgaardsgade 3-5, Godsbanen
8000 Aarhus C
Tilmelding
Tilmelding
Tlf.nr. 86 20 26 99
Tilmeldingsfrist
05.11.2021