Udsolgt

Den Blå Skole/Sejlerskole til The Ocean Race

Beskrivelse

Sejlads på Aarhusbugten er en rigtig god oplevelse. 

I sejlbådene bliver man udfordret både individuelt og som hold. Sammen skal eleverne styre jollen, sætte sejl og navigere på Aarhusbugten. 

Der er masser af opgaver ombord på en sejlbåd, så der er brug for, at hele besætningen arbejder sammen.

Udover at sejle jolle, kajak og sup (Stand Up Padling), lærer eleverne en masse om de naturfænomener, der har betydning for, om fartøjet rent faktisk sejler derhen, hvor de ønsker.

Det handler altså om samarbejde, innovation og problemløsning - og masser af bevægelse og læring.

Vejret er med til at sætte dagsordenen for dagens sejladsaktiviteter. 

Børnene får de bedste muligheder for at få en rigtig god oplevelse på vandet med de mange aktiviteter. En oplevelse, de kan tage med sig og få glæde af fremover.

Forløbet udbydes som en del af Den Blå Skole i samarbejde med The Ocean Race Aarhus 2023.

Om The Ocean Race Aarhus 2023
The Ocean Race – tidligere kendt som The Volvo Ocean Race – kommer til Aarhus 29. maj - 8. juni 2023. Det er første gang nogensinde, at Danmark bliver et stopover på Ocean Race-ruten.

Du og dine elever har nu en unik mulighed for at opleve dette MEGA-event på nærmeste hold.  

Vi sætter fuld sejl under aktiviteterne med en kæmpe læringsfestival med et hav af inspirerende og sansende workshops og aktiviteter. Det handler om læring med fokus på hav, vind, eventyr og bæredygtighed – og der er noget for alle fag og klassetrin. 

Planlæg og book allerede nu en spændende og indholdsrig dag for dine elever, hvor I under The Ocean Race kan møde nogle af de skarpeste og dygtigste skoletjenester på havnefronten i Aarhus. 

#theoceanraceaarhus

Forberedelse

Sikkerhed:
Alle aktiviteter afvikles efter "Børn og Unges retningslinjer for svømmeundervisning, vandaktiviteter og sejlads" fra Aarhus Kommune.

Disse følger Søfartsstyrelsens regler og krav på området.

Formål

Igennem aktiviteter på og ved Aarhus Bugt får de deltagende børn og unge masser af ny viden og læring.

Ud over at lære en masse om sejlsport og naturen, lærer de en masse om sig selv, om deres kammerater og om det omkringliggende samfund.

Sejlads stiller derudover store krav til samarbejde, innovation og problemløsning, vedholdenhed og ikke mindst lysten til at ville udfordre sig selv.

Sted
The Ocean Race Aarhus 2023
Havnepladsen
8000 Aarhus C
Tilmelding