Gratis

Byg din egen Smart Building

Beskrivelse

Fremtidens bygninger, som passer på den blå planet
- fokus på kodning af software, kommunikation, design, produkt og justering.

Klasser i grundskolen kan booke 2,5 times undervisning hos Trifork på Sustainability Island i forbindelse med The Ocean Race i Aarhus.

Trifork samarbejder med Skolerne i Oure under The Ocean Race, hvor tidligere elever står for undervisningen af folkeskoleklasserne. 

Igennem de 2,5 timer skal eleverne igennem et antal stationer for at få en forståelse for teknologiske processer.

Der bliver indledt med en kort introduktion af, hvad der skal ske de næste 2,5 timer. Målet med undervisningen er, at eleverne i fællesskab skal konstruere en smart building ud fra egne idéer med hjælp og inspiration fra Trifork-udstillingen.

Hent lektionsplan for Byg din egen Smart Building

Vi tilbyder en spændende for- eller eftermiddag, hvor vi eksperimenterer med fremtidens bæredygtige bygninger, som reducerer klimaudfordringen. Kom og vær med på Triforks sustainability base hvor unge, engagerede undervisere fra Skolerne i Oure sammen med din klasse er klar til at bygge for fremtiden.

Om Trifork
Trifork er en moderne IT-virksomhed som arbejder med at skabe fremtidens løsninger inden for FN’s 17 verdensmål. Derfor tager undervisningen udgangspunkt i kodning, kommunikation, design, produkt og justering. 

Inden vi skaber fremtidens bygninger, får eleverne en fysisk introduktion til principperne bag kodning samt kommunikationsopgaver via walkie talkies, hvor eleverne skal navigere mod målet. Klar kommunikation er vigtigt ved projektarbejde, og når bygninger skal designes og konstrueres via Legoklodser. Vigtigst er dog den afsluttende del, som omfatter afprøvning og justering af bygningerne i praksis. 

Bliv en del af et spændende undervisningsforløb med fokus på verdensmål 7, 11 og 13 gennem bevægelse og innovation, hvor vi sammen skaber fremtidens bygninger, som passer på den blå planet.

Formål

At formidle, hvordan bæredygtighed og teknologi hænger sammen.

Sted
The Ocean Race Aarhus 2023
Havnepladsen
8000 Aarhus C

Foregår på Triforks stand på Sustainability Island (Pier 2) under The Ocean Race Stopover Aarhus 2023. 

Undervisningsmateriale

Hent lektionsplan for Byg din egen Smart Building.

Tilmelding