Gratis

Bi Bob The Bee med Aarhus Jazz Orchestra

Bi Bob The Bee - Aarhus Jazz Orchestra & Carl Quist-Møller

Beskrivelse

Bi Bob the Bee - Aarhus Jazz Orchestra & Carl Quist-Møller

Kom med til en swingende oplevelseskoncert for indskolingen med fortællinger af den fantastiske Carl Quist-Møller, designeren af Jungledyret Hugo. En jazzet fortælling om bien Bob, der er forelsket i den underskønne prinsesse Bibi, og som tager ud på eventyr og møder en masse nye insektvenner.

Til koncerten smelter live bigband-musik med Aarhus Jazz Orchestra sammen med Carl Quist-Møllers medrivende fortællinger og live-tegning, der tager både børn og voksne med på rejse ind i Bobs forunderlige verden af dans, sang og jazz. Koncerten dirigeres af Nikolai Bøgelund, der også har skrevet flere af sangene i Bi Bob the Bee.

I foråret 2020 oprettede Aarhus Jazz Orchestra Jazzbio.dk, hvor eventyret om bien Bob blev lagt op i syv underholdende afsnit, der samtidig lærte børn forskellige tegnetricks som fx flip-tegninger. Jazzbio’en var Aarhus Jazz Orchestras tilbud til hjemmeundervisningen, der kunne glæde både børn og voksne. Kom med og få en festlig oplevelse sammen med Carl Quist-Møller, Nikolai Bøgelund, hele Aarhus Jazz Orchestra og ikke mindst bien Bob!

  Formål

  Formålet med koncerten er på underholdende vis at introducere børnene til bigband-musikkens verden og se, hvordan denne kan kobles med andre spændende kreative formater såsom live flip-tegninger. Forud for koncerterne tilbydes undervisningsmaterialer, der hhv. præsenterer børnene for de forskellige instrumenter i et bigband, samt formidler teknikker og tricks til at prøve kræfter med flip-tegninger.

  Sted
  Generationernes Hus
  Thit Jensens Gade 3-11
  8000 Aarhus C

  Multisalen

  Tilmelding

  Tilmeld dig pr. mail til mette [at] ajazz [dot] dk. I din mail skal du skrive følgende informationer:

  •     Hvilken skole og klasse, I er fra
  •     Hvor mange elever og lærere I kommer
  •     Navn, mailadresse og telefonnummer på kontaktperson
  •     Hvilke(n) koncerttidspunkt(er), I kan deltage
  Tilmeldingsfrist
  01.11.2021