Gratis workshop for de 4 - 8 årige - TYS TYS

Af hvid støj sceneproduktion - 11.08.2021

Ønsker du en gratis workshop til dine store børnehavebørn (fra 4 år) eller indskolingselever (0., 1. eller 2. klasse) i forbindelse med en gratis forestilling? Så se med her, og kontakt os på book@hvid-stoj.dk

I et underfundigt plexiglas-univers lever tre finurlige sjæle. Deres rytmiske hverdag består af opvågningsrutiner, inden de må ud af døren og ind i toget, der eventyrligt transformerer sig til transport i en ubåd, hestegalop, luftballoner mm, indtil de lander på selveste månen!? Herfra tager de en elevator ned igen og deres finurlige verden omdanner sig nu til en slags musikalsk dansende rytmefabrik!

Pludselig er der én, der hoster! Og så nyser en anden - og deres legende verden forandrer sig på et øjeblik...

TYS TYS er en hyper-legende musikalsk og kropslig forestilling uden ord.

Forestillingen, som er for børnehaver fra 4 år samt indskolingens 0. - 2. klasse, undersøger børns legende coping-strategier, når hverdagen pludselig forandrer sig (som under Corona-epidemien) gennem koreografi og musik på scenen!
Forestillingen spiller i begyndelsen af oktober i forbindelse med Børnekulturhusets Børneteaterfestival i glascontaineren stående på Frederiks Allé ved siden af Børnekulturhuset.

Ønsker du en gratis workshop til dine store børnehavebørn (fra 4 år) eller indskolingselever (0., 1. eller 2. klasse) i forbindelse med en gratis forestilling? Så er det muligt at reservere en af vores TYS TYS-workshops enten den:

  • d.   9. september 2021
  • d. 10. september 2021
  • d. 15. september 2021
  • d. 16. september 2021
  • d. 17. september 2021

Der er først-til-mølle princip. Workshoppen varer 1 time og ledes af holdet bag TYS TYS, som består af danser Iben Engberg, performer Kasper Daugaard og musiker Mads Horsbøl. 

Workshoppen bookes i sammenhæng med forestillingen, og kan ikke bookes uafhængigt. 
 

Skriv til book [at] hvid-stoj [dot] dk eller ring på 61 71 90 17 og aftal nærmere vedrørende workshoppen.