Gratis koncerter til skoler og dagtilbud

01.09.2021

Den 5. og 6. oktober kan I være med, når Levende Musik i Skolen afvikler LMS festival i området omkring Godsbanen i Aarhus. Der vil være gratis koncerter for børn i alle aldre.

Festivalen afholdes af det nationale kompetencecenter Levende Musik i Skolen i samarbejde med Børnekulturhuset i Aarhus. Festlighederne vil finde sted på en række spillesteder i Aarhus midtby: Det Jyske Musikkonservatorium, Musikhuset Aarhus, Godsbanen, Radar, VoxHall og Atlas.

Til festivalen inviteres alle Levende Musik i Skolens samarbejdskommuner, børnekulturkonsulenter, lærere, nationale og internationale fagfolk og selvfølgelig musikere.

På tilskuerrækkerne vil man også kunne finde det rigtige publikum, nemlig børnehavebørn og elever fra aarhusianske skoleklasser og KulturCrew fra hele landet.

Levende Musik i Skolen håber, at vi på festivaltidspunktet kan fylde spillestederne op med mange glade børnehavebørn og skoleelever, så man for alvor kan få indtryk af musikgruppernes interaktion med børnene og for at børnene får en rigtig god musikalsk oplevelse.

Du kan også deltage som lærer uden dine elever - der er mange kursusmuligheder på programmet: festival.lms.dk/program

Yderligere information
Vælg målgruppe i søgefeltet, når du har klikket på linket herunder