Grænser, seksuelle gråzoner og SoMe-dating

Af RedenUng Aarhus - 20.01.2023

Hvad betyder grænser? Hvordan kan man mærke sine egne grænser? Og andres? Hvordan passer man på sig selv på de sociale medier? Det taler vi om i Reden Ung.

Din klasse kan få besøg af Reden Ung dette år.

Reden Ung tilbyder undervisningsforløb, der omhandler seksuelle grænser og gråzoner og dating på SoMe. Vi bidrager til, at unge kan opnå en større bevidsthed og forståelse for:

  • egne (seksuelle) grænser
  • andres (seksuelle) grænser
  • at grænser er flygtige
     

Vi arbejder dialogbaseret og vores undervisning indeholder forskellige øvelser og cases. I undervisningen inddrager vi bl.a. en grænseøvelse, quiz og byt om forskellige holdningsspørgsmål, lydklip-øvelser og brevkassedilemmaer.

Reden Ung Aarhus har tre forskellige undervisningsforløb, men undervisningen kan altid tilpasses efter behov og ønsker - og ind i den verden og de tendenser, der fylder for de unge.

Hvis du er lærer/underviser og synes det kunne være spændende med et oplæg fra Reden Ung, er du altid velkommen til at kontakte os enten via mail eller telefon.

Belma
Mail: bh [at] reden [dot] dk
Tlf.: 30523946

Sheila
Mail: sb [at] reden [dot] dk
Tlf.: 51 64 97 84

OBS: Reden Ung tilbyder også rådgivning til unge i alderen 15-30 år, der udveksler intimitet og seksuelle ydelser for goder, samt rådgivning til fagpersoner der arbejder med målgruppen. Har man spørgsmål til dette, er man velkommen til at kontakte os.

Yderligere information
Ungekoordinator Belma bh@reden.dk Tlf.: 30523946 Ungekoordinator Sheila Mail: sb@reden.dk Tlf.: 51 64 97 84