Foredrag om verdensmålene - nu online

Global sult. Omkring et bord sidder nogle der spiser, og andre der sulter.

Af MUNDU - center for global dannelse - 11.12.2020

Global ulighed, ekstrem fattigdom, lighed mellem kønnene, planetens overlevelse - det er de temaer, som MUNDU tager op i et gratis foredrag om de 17 mål for bæredygtig udvikling. Nu kan du bestille foredraget til at blive afviklet online.

FNs plan om en bedre verden inden 2030 er den mest ambitiøse plan for klodens fremtid nogensinde. Hvis vi skal opnå planen, skal alle være med til at handle. Politikere, parlamenter, foreninger, græsrødder, virksomheder, uddannelsesinstitutioner - alle - også dig og mig skal være med til at tage ansvar for, at visionen om en bedre verden bliver til virkelighed. 

MUNDUs foredrag gør dine elever klogere på planen om forandring. Hvorfor er den nødvendig, og hvordan kan vi alle bidrage til, at vi får succes. Foredraget er krydret med film, quiz og cases og bringer således målene i øjenhøjde og gør dem håndgribelige. Nu kan du booke foredraget i en online-udgave, hvor vi bruger digitale samarbejdsværktøjer til at aktivere eleverne via deres mobiltelefoner. Foredraget er gratis for skoler i Århus Kommune. 

Bestil foredraget her

Yderligere information
Velegnet for udskolingen i grundskolen samt ungdomsuddannelser i fagene dansk, samfundsfag og tværfagligt. Foredraget tager cirka 1½ time (kan tilpasses undervisere med konkrete inspirationer til undervisningen).