Foråret på Teaterhuset Filuren

Af Teaterhuset Filuren - 31.10.2022

Så er det nu, I skal booke billetter til jeres klasser til foråret 2023 på Teaterhuset Filuren!

De yngste i 0. - 2. klasse kan opleve Lydkompasset (20. - 22. feb.), som tager børnene med tilbage i farmors minder. Denne elektroakustiske interaktive forestilling for indskolingen gentænker lydsidens plads ved at give lyden hovedrollen i en rejse rundt i fantasien. 

Eleverne i 0. - 4. klasse kan i Hvis jeg bliver født som… (27. mar.) tage med på en rejse ind i barndommen og troen på alt det magiske. En danseteaterforestilling med fantastiske skabninger og en lunefuld quizvært, der bare venter på, at nogen vil lege.

5. - 8. klasse kan opleve "Ud med Knud" (9. jan. - OBS få pladser). En livsbekræftende og morsom musikalsk forestilling efter Jesper Wung-Sungs roman af samme navn. "Ud med Knud" er en fortælling om den helt almindelige dreng William, der slås med sygdommen, han har valgt at kalde Knud. 

FUCK (6. - 9. feb.) er for elever i 7. - 10. klasse. “FUCK” sætter med varme og humor fokus på det sunde sex- og kærlighedsliv og stiller skarpt på kroppen i forandring under teenageårene. Forestillingen spiller i uge 6 og fungerer rigtig godt som supplement til seksualundervisningen. 

De ældste elever (8. - 10. klasse) kan opleve Danmarkspremieren på Din historie er også min / Oqaluttuaatigut (7.- 9. mar.), et point-zero hvor rap-musik, humor og sitrende nærvær åbner for grønlandske unges håb for fremtiden. I forestillingen fortælles personlige historier, der er indsamlet på tværs af generationer i Grønland og Danmark.