Få et smugkig på Teater Katapult 2022/2023

Af Teater Katapult - 16.05.2022

Katapults repertoire for sæson 2022/2023 bliver snart meldt ud i den brede offentlighed. Du får imidlertid allerede her et pip om muligheden for at dykke ned i de spændende, relevante forestillinger, der kan blive en del af undervisningen.

Vedkommende og undervisningsrelevant teater er på programmet hos Teater Katapults. Repertoiret for sæson 2022/2023 bliver i de sidste dage af maj 2022 meldt ud i den brede offentlighed - men som underviser får du her et tidligt hint om muligheden for at dykke ned i de forestillinger, vi har valgt at sætte i spotlyset som særligt velegnede til undervisningsbrug. Vi har både forestillinger, der egner sig til de ældste klasser i grundskolen og til ungdomsuddannelserne.

Fra i dag kan du læse om forestillingerne på Katapults profil her hos ULF: https://www.ulfiaarhus.dk/udbyder/teater-katapult  - hvor du kan klikke dig videre til mere info om indhold og praktiske detaljer. Og fra tor.d. 19. maj; du finder også link til vores præsentationsvideo, hvor teaterchef Torben Dahl giver en rundflyvning hen over forestillingerne. En god måde at danne sig et overblik på.

Lige nu lægger vi sidste hånd på en relanchering af Katapults website og visuelle identitet. Kig dig derfor også gerne omkring på et fornyet www.katapult.dk … og bær over med os, mens vi finpudser de sidste detaljer.

Vi står klar til at svare på spørgsmål om forestillingerne og om jeres teatertur - kontakt os på info [at] katapult [dot] dk eller tlf. 86202699. Vi glæder os til at høre fra jer.

Yderligere information
Læs mere på Katapults profil hos ULF