EN SOM DIG - ekstra forestilling 2/12 kl. 13

EN SOM DIG - fortællinger om ensomhed og isolation

Af Aarhus Teater - 27.10.2021

C:NTACTs nye teaterforestilling EN SOM DIG spiller på Aarhus Teater. Og der er oprettet en ekstraforestilling 2. december kl. 13.00. EN SOM DIG bryder tabuet om, at ensomhed er noget, man står alene med. Forestillingen er gratis!

Coronasituationen har gjort, at flere unge føler sig deprimeret og isoleret i en hverdag, hvor de allerede er meget alene. EN SOM DIG giver eleverne et helt unikt indblik i, hvordan ensomhed tager form på forskellige måder og situationer. I forestillingen møder I unge, der på egen krop har oplevet at være ensom:

"Dengang forstod jeg ikke, at jeg i virkeligheden var ensom. Jeg havde en konstant uro i maven, men det at sætte ordet ’ensom’ på min situation forstod jeg ikke."
– Anna Ines, fortæller i forestillingen

"Jeg har lært at kunne række ud og bede om hjælp. Hvis jeg ikke havde gjort det, stod jeg her nok ikke i dag."
– Christian, fortæller i forestillingen

Forestillingen spiller den 1., 2. og 3. december kl. 11.00
EKSTRA forestilling den 2. december kl. 13.00.
Varighed: ca. 1 time inkl. Q&A.
Målgruppe: 7.-10. klasse samt ungdomsuddannelserne

EFTER FORESTILLING: Q&A

C:NTACT skaber også levende møder mellem jeres elever og vores fortællere, da vi afslutningsvis afholder en Q&A, der giver eleverne mulighed for at stille fortællerne spørgsmål. Her får eleverne får mulighed blive klogere på følelsen af ensomhed og nedbryde de fordomme, som følelsen kan have på sig.

ENSOMHEDENS MUSEEUM

Ud over forestillingen er vi meget stolte af at kunne lancere Ensomhedens Museum med et tilhørende katalog. Museet er et online univers, der dykker ned i forskellige fortolkninger af ensomhed. På samme måde som forestillingen er museet skabt af personlige fortællinger og bidrag fra forskellige mennesker rundt omkring i Danmark. Værkerne er indsamlet via et open call over 2 måneder, samt uddrag fra de medvirkendes monologer i EN SOM DIG. Både museet og kataloget er derfor et udvalg ud af de mange henvendelser med udsagn og udtryk om ensomhed.

Gå på en digital oplevelse i Ensomhedens Museum her: www.ensomhedensmuseum.com