DET FØRERLØSE MENNESKE

Af Teater Katapult - 11.12.2020

Forestillingen DET FØRERLØSE MENNESKE spiller på Teater Katapult den 9. - 12. februar 2021. Det Olske Orkester i co-produktion med Teater Katapult

Et ensomt menneske i en digitaliseret verden skruer tiden tilbage til 60-erne. Tilbage til en tid med postbude, fastnet-telefoner og tykke bøger i forsøget på at genetablere kontakten til sine sociale evner og sin krops stoflige behov. Men noget er gået tabt. Han kigger ud af brevsprækken i timevis, løfter telefonen og lytter hvert andet øjeblik; kun for at blive mere og mere skuffet. Til sidst giver han op. Kontakten til omverden er afbrudt, og han må erkende, at det eneste forhold, han evner at etablere, er til en robot!

DET FØRERLØSE MENNESKE er en tragikomisk nonverbal slapstick-forestilling med skuespiller og miner Øyvind Kirchhoff i hovedrollen. Den tager sit afsæt fra 6 års grundforskning baseret på Edward Gordon Craigs ideer om ”übermarionetten”; den ideelle skuespiller blottet for behov og initiativer – udelukkende styret af det, der dikteres udefra.

Læs mere på Katapult.dk

Yderligere information