De Tre Rejsende Søstre

Af Lusus Theatre - 16.01.2023

De Tre Rejsende Søstre er et maskebaseret teaterstykke, som legemliggør elementer af Gibberish (opfundne ord), Klovn og Buffon, der komisk udforsker udfordringerne ved daglig sameksistens, med publikums deltagelse.

De Tre Rejsende Søstre inviterer jer til at tage med på en magisk tur. De har rejst verden rundt så længe de kan huske, og har samlet og opfundet historier gennem utallige tider og steder.

Denne gang er de ankommet til din Børnehaven. De har taget smukke dukker og andre overraskende elementer med i deres kufferter, som vil fylde klasseværelserne og børnenes fantasi. Der er kun ét problem... De Tre Rejsende Søstre gør alting sammen. De spiser sammen, sover, dyrker motion, fortæller godnathistorier sammen. Med den daglige sameksistens følger flueknepperi og uenigheder, der kan føre til vrede, frustration og sorg. Men hvordan skal man håndtere disse følelser?

De tre søstre tager dig i hånden for at opdage en af de mange måder at vende frustration om, til medfølelse, erkendelse af ens fejl og forsoning. Til sidst, med børnenes hjælp, vil de forvandle alle deres udfordringer til en ny historie med en uforudset smuk ny ende. 

Læs mere her:
https://www.ulfiaarhus.dk/dagtilbud/de-tre-rejsende-soestre

 

 

Yderligere information
Dette projekt er et samarbejde mellem Lusus Theatre og SPAA Festival (Street Performing Arts Association). Projektet startede i Aarhus Festuge 2022, hvor børn og deres familier fik lov til at lege og interagere med skuespillerne under en stemning af glæde og magi i byens gader. Stykket blev inviteret til at blive præsenteret ved bæredygtighedsarrangementet "Area K Eco Walk", og Aarhus Soup 2022