Gratis

Vinterlandskaber

Beskrivelse

Sammen med kunstn Henrik Jul Ebbesen skal børnene bygge små vinterlandskaber.

Vi skaber et rum i pap og laver et landskab, som måske har store nøgne træer, snebeklædte bjerge, frosne skovsøer, vilde dyr, glimtende krystaller eller hemmelige huler. Et landskab der måske på magisk vis kan skifte fra dag til nat. Måske der flytter et fantasivæsen ind?

Vi skal rundt til forskellige arbejdsstationer. Med hænder og værktøj skal vi eksperimentere med materialernes overflader og med forskellige kreative teknikker bygge dele til landskabet. Med intuition og leg samler vi alle delene til dit helt personlige vinterlandsskab.

Materialer: træ, pap, papir, metal, ler, maling.

Formål

Formålet med denne workshop er at give børnene mulighed for at udfolde deres kreativitet og fantasi ved at bygge små vinterlandskaber. De vil eksperimentere med forskellige materialer og teknikker for at skabe unikke og fantasifulde landskaber, der kan indeholde alt fra nøgne træer til fantasivæsner.

Gennem brugen af materialer som træ, pap, papir, metal, ler og maling vil børnene opleve en bred vifte af sanseindtryk. De vil udforske materialernes overflader og strukturer og udtrykke sig kunstnerisk gennem deres hænder, hvilket vil styrke deres taktile og visuelle sanser.

Gennem skabelsen af vinterlandskabet opmuntres børnene til at bruge deres fantasi til at skabe historier og fortællinger om de landskaber, de bygger. 

Sted
Børnekulturhuset
Valdemarsgade 1F
8000 Aarhus C

Gå til indgang E. Døren er åben  - gå til 1. sal og ind af den gule dør.

Tilmelding