ST(o)RM-P med ÆSKEN

Beskrivelse

Æskens STOrM-P – stomp med et tvist!

Kan en spand lyde godt, og kan man spille trompet på et sugerør?

Kom og find ud af det og vær med til at STOMP'e og spille – og danse og hoppe!

Alle skal spille løs på alt andet end rigtige instrumenter. I ægte Storm P-stil skal vi STOMP'e løs i fortællinger om det virkelige og uvirkelige liv.
Hold tungen lige i munden, kridt dine dansesko og vær med til at at tromme, danse, synge, hoppe og lege med børnemusikgruppen ÆSKEN!

Formål

Det er vores overbevisning, at den sande vedvarende læring sker i et samspil med andre mennesker, hvor integration, fællesskab og samarbejde udvikler og udvider den personlige horisont. Der hvor man er mest ærlig, er også der, hvor man er mest åben for inspiration og læring. Vi mener, at det bedst sker i situationer, hvor kroppen bruges kreativt og på flere niveauer – der hvor flest sanser er i spil på én gang.

Vi arbejder derfor målrettet for at skabe et rum, hvor disse elementer bliver forenet i et legende, kreativt, inspirerende, magisk og ikke mindst sjovt miljø. Et sted hvor børn (og voksne) bliver efterladt med en postiv og sjov oplevelse, som binder de deltagende sammen, og som efterlader et lille spor i hjertet hos dem.

Musikalsk bliver børnene præsenteret for sange, rytmer, musikalsk socialt samvær, kropslig bevægelse og musikalsk opmærksomhed.