Senses of Cities

Sansehulen, Senses of Cities - teater hvid støj sceneproduktion

Beskrivelse

En ekstraordinær sanseeksplosion
Senses of Cities: en teateroplevelse for de mindste

'hvid støj' sceneproduktion inviterer med denne kunstneriske sanseoplevelse børn på en opdagelsesrejse ind i vores sanser. Inde i en kæmpe sanseskulptur kan publikum opleve en indbygget interaktiv udstilling, hvor store som små får mulighed for at udfordre og afprøve sanserne ved at smage, lugte, føle, se og høre. Skulpturen rummer også en scene til en sanselig teaterforestilling, hvor publikum skal hjælpe skuespillerne Stine og Jakob med at vække dukken Laura og hendes sanser op fra en dyb søvn. 

Er fantasi mon den 6. sans?

Senses of Cities er en total kunstoplevelse; en samsansning af kunst, udvikling og leg. Inden teaterforestillingen får I alle jeres sanser i spil i den interaktive udstilling, der leger med sansernes
mangfoldighed. Det kradser, hørmer, støjer, smager og alting vendes pludselig på hovedet... Senere under forestillingen vågner jeres sanser op til både kriblende og flyvende oplevelser, inden I bliver lukket ud bagi med en prut!

Formål

Sanseudvikling sker hele livet, og er vital for vores evne til at modtage og bearbejde stimuli. Stimuli, som man i en stadigt mere digital verden risikerer at miste opmærksomheden på. 

Sted
hvid støj sceneproduktion
Valdemarsgade 1G
8000 Aarhus C
Inspirationsmateriale

Der er lavet inspirationsmateriale til børnehaver i forbindelse med køb af forestillingen. Dette har fokus på leg med og udvikling af barnets motorik, kropslige bevidsthed og sanselighed. Materialet er gratis og tilgængeligt på hjemmesiden: www.hvid-stoj.dk/sansmedlaura