Momo og Tidstyvene med ÆSKEN

Beskrivelse

”Tid er liv og livet bor i hjertet."

Med udgangspunkt i Michael Endes fortælling om Momo og Tidstyvene, inviterer børnemusikgruppen ÆSKEN alle børn med på en musikalsk og inddragende rejse, som handler om tid og liv.
Vi har pakket vores trækvogn og kufferter og ud fra disse, fremtryller vi elementer fra historien, som børnene inddrages i.
Momo og Tidstyvene er en musikalsk fortælling, og er hverken en koncert eller et teaterstykke, men en mellemting, hvor børnene aktivt er med i fortællingen. Vi skal lege, filosofere, tænke, lytte, mærke, finde på og ikke mindst, bruge vores fantasi, grine og have det rigtig sjovt! Historien om Momo og Tidstyvene er en forestilling med plads til både eftertænksomhed, leg og musik.

Formål

Det er vores overbevisning, at den sande vedvarende læring sker i et samspil med andre mennesker, hvor integration, fællesskab og samarbejde udvikler og udvider den personlige horisont. Der hvor man er mest ærlig, er også der, hvor man er mest åben for inspiration og læring. Vi mener, at det bedst sker i situationer, hvor kroppen bruges kreativt og på flere niveauer – der hvor flest sanser er i spil på én gang.

Vi arbejder derfor målrettet for at skabe et rum, hvor disse elementer bliver forenet i et legende, kreativt, inspirerende, magisk og ikke mindst sjovt miljø. Et sted hvor børn (og voksne) bliver efterladt med en postiv og sjov oplevelse, som binder de deltagende sammen, og som efterlader et lille spor i hjertet hos dem.

Musikalsk bliver børnene præsenteret for sange, rytmer, musikalsk socialt samvær, kropslig bevægelse og musikalsk opmærksomhed.