Udsolgt

Materiale-Magi

Beskrivelse

I anledning af Billedkunstens Dag, kan I gratis få besøg af billedkunstner Henrik Jul Ebbesen, som vil hjælpe jer med at lave LAND ART udenfor i jeres daginstitution.

Med tungen lige i munden dykker vi ned i et væld af forskellige materialer. I en sjov og kreativ sanse-proces blander vi materialerne på kryds og tværs.

Børnene vil i denne workshop rumligt eksperimentere med deres ideer og sammen vil vi skabe mangfoldige kreationer.

Med fantasi, indlevelse og fortællinger udfordrer jeg børnene til at vende verden på hovedet og improvisere. Jeg griber deres indspark og sammen skaber vi et univers, som de har lyst til at forme deres fantasier i.

I jeres børnehaves trygge omgivelser vil hvert barn få tid og ro til at zoome ind, fordybe sig og lege med materialerne. Vi undersøger materialernes kontraster, egenskaber og hvordan man for det hele sat sammen, så børnene med hænder og værktøj på magisk vis får vakt materialerne til live.

Til sidst vil vi zoome ud og med et trylleslag forene alle børnenes kreationer til ét fælles, æstetisk og kontrastfyldt værk, der synligt indtager jeres legeplads – som skaber nyt liv og over tid ændres af vejrets luner.

Workshoppen er tilrettelagt, så den kan foregå udendørs.

Formål

  • At give børnene indblik i, hvilke redskaber, metoder og overvejelser, der indgår i kunstens mærkelige verden. Her i Land Art.
  • At skabe bedre mulighed, tid og rum til børnene, således at de kan opdage egne og ukendte resurser, og prøve disse af i kunstneriske sammenhænge.
  • At styrke det pædagogiske personales faglige ballast, og give dem inspiration til et anderledes syn på børn og kreativitet.
  • At øve sig i at udtrykke det vi ser frem for det perfekte.
  • At møde den professionelle kunstner.
Sted

Forløbet foregår ude i jeres institution

Tilmelding