Koncert med ÆSKEN

Beskrivelse

ÆSKEN er et prisvindende børnemusik-orkester, som spiller inddragende, humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper og deres forældre! Æsken vandt i december 2017 en Danish Music Award (Børnejazzprisen!)

De nominerede var udvalgt, fordi de i særlig grad har lykkedes med at udbrede glæden og kendskabet til jazzmusik for børn.Æskens koncerter er fyldt med festlig musik i børnehøjde med masser af inddragelse, sjov og dans. Musikken er en blanding af egne og kendte børnesange i flere genrer fra jazz, reggae, pop og rock. Med sang og kor, elektrisk og akustisk guitar, bas, trommer, saxofon går det 5-mand store Æsken rent ind ved børn i alle aldre og deres familier!

Formål

Det er vores overbevisning, at den sande vedvarende læring sker i et samspil med andre mennesker, hvor integration, fællesskab og samarbejde udvikler og udvider den personlige horisont. Der hvor man er mest ærlig, er også der, hvor man er mest åben for inspiration og læring. Vi mener at det bedst sker i situationer, hvor kroppen bruges kreativt og på flere niveauer – der hvor flest sanser er i spil på én gang.

Vi arbejder derfor målrettet for at skabe et rum, hvor disse elementer bliver forenet i et legende, kreativt, inspirerende, magisk og ikke mindst sjovt miljø. Et sted hvor børn (og voksne) bliver efterladt med en postiv og sjov oplevelse, som binder de deltagende sammen, og som efterlader et lille spor i hjertet hos dem.

Musikalsk bliver børnene præsenteret for sange, rytmer, musikalsk socialt samvær, kropslig bevægelse og musikalsk opmærksomhed.