Bagom Stjernerne - et danseforløb

Beskrivelse

Med danseforløbet 'Bagom stjernerne' får I besøg af professionelle dansere, som tager børnene med i danseaktiviteter, der har fokus på æstetiske processer, leg og kreativitet. Et legende dansebesøg, der giver både børn og pædagoger bevægelsesglæde og understøtter fællesskabet i hele gruppen. Projektets vifte af aktiviteter understøtter udviklingen af inkluderende læringsmiljøer og fællesskabsdannende bevægelseskulturer i daginstitutionerne.

'Bagom Stjernerne' med dansekompagniet dybwikdans har sit afsæt i undren og filosofiske samtaler med børn, og den interaktive danseforestilling tager fat i livets små og store spørgsmål. Med en tro på, at selv de yngste børn kan opleve komplekse udtryksformer, lader kunstnerne sig inspirere af børnene, og derfor vil deres reaktioner undervejs påvirke, hvad der kommer til at ske i forestillingen.

Scenografien, der består af himmellegemer, kan børnene også få indflydelse på, når de skaber objekter til den, og ’Bagom stjernerne’ bliver derved et tværkunstnerisk værk, hvor dans, musik, tekstilkunst, børn og professionelle scenekunstnere tilsammen bliver til en kunstnerisk helhed.

Forberedelse
  • Se en kort videohilsen fra kunstnerne
  • Øv sangen
  • Lav pompom’er med børnene

Klik her for at se forberedelsesmaterialet

Påklædning: Hav tøj på, som I kan bevæge jer i.

Formål

  • at opleve komplekse udtryksformer gennem dans, musik og tekstilkunst
  • at være medskabere til scenografien
  • at møde den professionelle kunst
Sted

I får besøg af en danser og en musiker ude hos jer.

Inspirationsmateriale

Hent invitation til print her:

Tilmelding