ÆSKENs Tivolifest

Beskrivelse

Æskens Tivolifest er en musikfest med fuld knald på, hvor alle børn skal med i et gammeldags, sjovt og musikalsk fantasitivoli. Med inspiration fra bogen “Pippi i Tivoli” er alle børn med til at rasle med stærk-mands-stænger, snurre det store lykkehjul, drille med masker og kaste “lagkager” efter hinanden. Æskens tivolifest er en inddragende og sjov musikfest fyldt med sæbebobler, balloner, leg og musik! Tivolifesten er primært for 3-6-årige, men både yngre og lidt ældre vil også kunne få en oplevelse og fest, og den er rigtig god større fester for hele institutionen.

Baggrundsviden

Formål

Det er vores overbevisning, at den sande vedvarende læring sker i et samspil med andre mennesker, hvor integration, fællesskab og samarbejde udvikler og udvider den personlige horisont. Der hvor man er mest ærlig, er også der, hvor man er mest åben for inspiration og læring. Vi mener, at det bedst sker i situationer, hvor kroppen bruges kreativt og på flere niveauer, – der hvor flest sanser er i spil på én gang.

Vi arbejder derfor målrettet for at skabe et rum, hvor disse elementer bliver forenet i et legende, kreativt, inspirerende, magisk og ikke mindst sjovt miljø. Et sted hvor børn (og voksne) bliver efterladt med en positiv og sjov oplevelse, som binder de deltagende sammen, og som efterlader et lille spor i hjertet hos dem.

Musikalsk bliver børnene i ÆSKENs tivolifest præsenteret for rytme, sange, musikalsk socialt samvær, kropslig bevægelse og musikalsk opmærksomhed.

Sted

Forløbet foregår ude i jeres institution.