Bi Bob The Bee med Aarhus Jazz Orchestra

Af Aarhus Jazz Orchestra - 05.10.2021

Mød bien Bob og alle hans jazzede venner i Aarhus Jazz Orchestras oplevelseskoncerter for indskolingen: "Bi Bob the Bee" sammen med Carl Quist-Møller, designeren bag Jungledyret Hugo.

Kom med til en swingende oplevelseskoncert for 0., 1. og 2. klasse med fortællinger af den fantastiske Carl Quist-Møller. En jazzet fortælling om bien Bob, der er forelsket i den underskønne prinsesse Bibi, og som tager ud på eventyr og møder en masse nye insektvenner.

Til koncerten smelter live bigband-musik med Aarhus Jazz Orchestra sammen med Carl Quist-Møllers medrivende fortællinger og live-tegning, der tager både børn og voksne med på rejse ind i Bobs forunderlige verden af dans, sang og jazz. Koncerten dirigeres af Nikolai Bøgelund, der også har skrevet flere af sangene i Bi Bob the Bee.

I foråret 2020 oprettede Aarhus Jazz Orchestra Jazzbio.dk, hvor eventyret om bien Bob blev lagt op i syv underholdende afsnit, der samtidig lærte børn forskellige tegnetricks som fx flip-tegninger. Jazzbio’en var Aarhus Jazz Orchestras tilbud til hjemmeundervisningen, der kunne glæde både børn og voksne. Kom med og få en festlig oplevelse sammen med Carl Quist-Møller, Nikolai Bøgelund, hele Aarhus Jazz Orchestra og ikke mindst bien Bob!

"Bi Bob The Bee" finder sted i Multisalen i Generationernes Hus her:

9. november kl. 9.00 & 11.00
10. november kl. 9.00 & 11.00
11. november kl. 9.00 & 11.00
12. november kl. 9.00 & 11.00

Tilmeld dig pr. mail til mette [at] ajazz [dot] dk. I din mail skal du skrive følgende informationer:

  •     Hvilken skole og klasse, I er fra
  •     Hvor mange elever og lærere I kommer
  •     Navn, mailadresse og telefonnummer på kontaktperson
  •     Hvilke(n) koncerttidspunkt(er), I kan deltage
Yderligere information