Beachvolley og anden sjov sport i sandet

Beachvolley for skoler

Af Aarhus Beachvolley Club - 18.03.2022

Smid skoene og på med solbrillerne. Vi inviterer på masser af beachvolley og anden sandsport helt frem til efteråret. Vi tilpasser os jeres tid og ønsker, men vi har mange gode bud på en sjov, varieret og givende dag for 10-250 elever på én gang.

Efter at have haft næsten 1000 skoleelever på besøg sidste år, er vi igen klar til at invitere på nye beachvolleyforløb - eller forløb med sandsport for hundredvis, hvor vi kombinerer beachvolley med andre sjove aktiviteter og i sandet. Andre sportsgrene og lege. 

Vi har 19 baner og derfor god plads til hele skolen, hvis det skulle være. En dag med beachvolley udfordrer motorikken og giver eleverne en forsåelse for både begrænsninger og muligheder i sandet, som de ikke kender fra gulvet eller græsset.

Det kan være svært for elever at holde gejsten oppe i mange timer med den samme sport, når det ikke nødvendigvis er ens favoritsport eller noget, man har særlig meget erfaring med. Derfor kombinerer vi ofte flere aktiviteter i sandet for at skabe begejstring hen over flere timer. Det giver en god dynamik med skiftene, og det er også motiverende, at typen af krav ændres fra aktivitet til aktivitet. Vil I gerne gå mere i dybden med teknik og spilforståelse - er vi også klar til forløbe over flere gange. 

Yderligere information
Læs mere om forløb hos Aarhus Beachvolley Club her: