Beachvolley inden- og udenfor

Aarhus Beachvolley Club sandsport

Af Aarhus Beachvolley Club - 25.01.2023

Aarhus Beachvolley Club byder på masser af sandsport både indenfor og udenfor. Udenfor har vi plads til flere hundrede på én gang til en fantastisk fælles oplevelse.

Prøv fx beachvolley, spikeball, ultimate, beachhåndbold og beachfodbold. Klassikere som høvdingebold og rundbold er sjove og mere udfordrende i sandet. Og hvad med et forhindringsløb med bind for øjnene, hvor kammeraterne dirigerer? Bevægelse i sand er fantastisk for hele kroppens motorik, så se at få skoene af og solbrillerne på.

Vi arrangerer i samarbejde med jer en dag i sandet, hvor det ikke bare er beachvolley, men også andre spil, som samlet giver eleverne en forståelse for, hvad sand betyder for motorikken - både begrænsninger og muligheder - som de ikke kender fra gulvet indenfor. 

Det kan være svært for elever at holde gejsten oppe i mange timer med den samme sport, når det ikke nødvendigvis er ens favoritsport eller noget, man har særlig meget erfaring med eller er specielt dygtig til. Derfor er kombinationen af flere spil i sandet en oplagt måde at skabe begejstring hen over mange timer. Dette skyldes variationen, dynamikken med hyppige skift og fordi typen af krav ændres fra aktivitet til aktivitet, så flere elevers motivation og lyst stimuleres samlet set.

Yderligere information