Årets skoleforestilling bliver Julefeber

Julefeber

Af Aarhus Teater - 07.03.2023

Årets juleforestilling er en sjov og hjertevarm fortælling om venskabets sande magi. Du kan bestille skolebilletter allerede nu!

Bjørns største ønske er at være som alle andre. Men når han hører musik, går hans krop amok og får ham til at danse helt ustyrligt. Det er vildt pinligt! Men måske er der faktisk magiske kræfter på spil? For da Bjørn, hans lillesøster Gro og deres far Kalle af pengenød må flytte ind på et stort teater i nattens mulm og mørke, møder Bjørn balletpigen Frede, og en helt ny verden åbner sig.

Vi ved, at julen er hjerternes fest. For nogle er den også familien og sammenholdets test. Sådan er det for Bjørn, Gro og Kalle. For mens julen traditionelt pynter sig med glimmer, gran og guirlander, er ikke alt i Julefeber, som det ser ud til at være. Her næres den ægte magi ikke af ydre stråleglans, men vokser i det indre, når man er tro mod den, man er.

Julefeber er en dramatisering af DRs julekalender-succes fra 2020. Forestillingen byder på alt, hvad et lystent teaterhjerte kan begære og selvfølgelig får Oh Land og Jesper Mechlenburgs storhit "Julefeber" igen snefnuggene til at danse.

Yderligere information
Julefeber spiller for skoler på udvalgte dage i november kl. 12:00
Billetpris for skoler: 65 kr. (gælder kun, når det er skolen, der bestiller billetterne) Forestillingen spiller også som almindelig familieforestilling i november/december. Billetter til disse offentliggøres først senere