Åbne prøver med Aarhus Jazz Orchestra

Aarhus Jazz Orchestra

Af Aarhus Jazz Orchestra - 12.12.2022

Kom med indenfor i maskinrummet hos bigbandet Aarhus Jazz Orchestra og få et indblik i, hvordan profesionelle musikere arbejder og øver sig op til koncerter med hhv. tegner og formidler Carl Quist-Møller og sangerinde Karmen Rõivassepp.

I januar og februar inviterer Aarhus Jazz Orchestra til to åbne prøver i Musikhuset Aarhus.

Den første åbne prøve er på børnekoncerten Bi Bob the Bee med Carl Quist-Møller og Aarhus Jazz Orchestra og er for elever i udskolingen. Prøven finder sted d. 26. januar kl. 13-14: Læs mere om Åben prøve på koncerten Bi Bob the Bee her

Den anden åbne prøve er på koncerten Ambivalence med den prisvindende sangerinde Karmen Rõivassepp og Aarhus Jazz Orchestra, som er en del af den nationale jazzfestival Vinterjazz. Denne prøve finder sted d. 7. februar kl. 13-14 og henvender sig til elever på ungdomsuddannelser og i udskoling.: Læs mere om Åben prøve på koncerten Ambivalance her

Eleverne vil opleve, hvordan musikerne går systematisk og meget koncentreret til værks, hvordan en dirigent leder et helt orkester i samme retning, og sidst, men ikke mindst, vil eleverne selvfølgelig opleve et orkester, der består af nogle af Danmarks bedste jazzmusikere, live. 

Ved tilmelding skal du oplyse følgende:
- Navn, email og telefonnummer på kontaktlærer, der er med.
- Skole og klassetrin
- Antal elever og lærere

For tilmelding til åben prøve d. 26. januar (udskolingselever), kontakt Laura Lindskov på laura [at] ajazz [dot] dk.
For tilmelding til åben prøve d. 7. februar (udskoling + ungdomsuddannelser), kontakt Mathilde Smedegaard på mathilde [at] ajazz [dot] dk.

Yderligere information
Begge åbne prøver finder sted i Musikhuset Aarhus.